Klantenbeoordeling
9.3
Funda goedkope makelaar

Uw makelaar voor de wijk: Toolenburg

Wonen in de wijk: Toolenburg

Makelaar "De Huizenbemiddelaar Hoofddorp" is in Toolenburg al 15 jaar de beste en meest voordelige keuze bij de verkoop van uw eigen woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij hebben die dure traditionele manier van werken lekker links laten liggen en rekenen altijd een lage prijs van slechts € 1.895,- inclusief btw. en dit ongeacht de woningwaarde van uw woning. Dus zeker geen courtage van 1.5% over de verkoopwaarde van uw woning!!!! Wij verkopen uw huis voor een vast en helder tarief!

Overige diensten van De Huizenbemiddelaar Hoofddorp

Alle overige diensten die u van een makelaar mag verwachten worden natuurlijk door ons opgepakt. Dit zijn o.a.: Uitgebreide fotoreportage, Schrijven wervelende verkooptekst, Plaatsing op Funda en tal van andere woningsites, Inplannen afspraken, Nabellen kandidaten, Onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden, Opmaken koopakte en begeleiden naar Notaris. U ziet dat, m.u.v.  de vaste lage prijs, er totaal geen verschil is in de werkwijze met de dure traditionele manier van werken! 

De Huizenbemiddelaar is een landelijk gewaardeerde makelaars organisatie met op dit moment 54 aangesloten kantoren door geheel Nederland. Deze kantoren hebben gezamenlijk al meer dan 10.000 woningen succesvol verkocht of aangekocht!

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Haarlem.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts€1895,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts €1895,-