Klantenbeoordeling
9.3
Funda goedkope makelaar

Gratis Waardebepaling

Uw betaalbare en lokale makelaar in Haarlem en Haarlemmermeer

 

De Huizenbemiddelaar Haarlem(mermeer) verzorgt een complete begeleiding bij de verkoop van uw woning. Tijdens een persoonlijk gesprek maakt De Huizenbemiddelaar niet alleen kennis met u, maar ook met uw huis (woning of appartement) om op deze manier de waarde van uw woning te kunnen bepalen.

U ontvangt informatie over welke diensten de Huizenbemiddelaar altijd en overal aanbiedt en welke aanvullende diensten u tegen bijbetaling van De Huizenbemiddelaar kunt verwachten.

De Huizenbemiddelaar staat voor een vertrouwde, voordelige en vernieuwende aanpak bij de aan- of verkoop van uw woning. Vertrouwd omdat u een complete begeleiding ontvangt, zoals u mag verwachten van een makelaar. Voordelig omdat de complete begeleiding slechts € 1.895,- inclusief btw. kost.

Wij verkopen uw huis voor een vast en helder tarief!

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Haarlem.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts€1895,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts €1895,-